dissabte, 13 de setembre del 2008

100 ESSAYS_1st

Bona tarda,

Em sap greu haver-te deixat sol tota aquesta estona...tenim masses retrassos... Bé, retràs, no és la paraula correcta...ja que el temps no...

Si poguessis escoltar-me un moment...et faré una breu presentació.

Benvigut...a la mort.

Silenci.

Benvingut. D’aquí poc t’embarcaràs al teu propi trànsit. Pot resultar una experiència desorientadora però hem de fer tot el que calgui per a que el teu darrer viatge sigui el més segur i agradable possible. Si us plau, escolta atentament les instruccions i segueix-les...a peu de lletra!

Hauràs d’escollir un record de la teva vida. La teva elecció quedarà gravada amb la càmera ‘màgica’. Quan es capturi el record, el mecanisme s’activarà mitjançant un flash.

A partir d’aquest moment, tots els altres records et seran esborrats de la teva memòria. Si aquests criteris es resolen dins del temps establert, aleshores quedaràs unit al record escollit per viure’l i reviure’l per tota l’eternitat.

M’hauràs d’explicar amb detall el teu record, recrear-te en la seva definició. No cal que m’expliquis el motiu que t’ha dut a escollir-lo. Això serà feina de la càmera...

Ah, i t’animo a que et decideixis ràpid...el proper grup arribarà molt aviat. De fet, hauràs d’enviar-me el teu record personal via mail (guide100@yahoo.es) abans de divendres vinent 19/09/08, dia del 1r assaig. Encara que no formis part del planter d’actors/ius, t’animo a fer-ho igualment ja que...no voldràs quedar-te sense record per tota l’eternitat, oi?.

Gràcies per la teva atenció.