diumenge, 8 de novembre del 2009

Slide. Roll. Point. Pop

Avui ha estat un buit plè d’actitud. Un buit de caire hip hopero. D’snoop dogg i mentes peligrosas. De moviment autèntic.

Tot ha començat com un divendres qualsevol, però què enganyats que anàvem! A l’avantsala ens hem posat la muda “adient” per entrar al buit. Hi ha hagut gustos per tot. Nostàlgics dels anys d’escola, perroflautes (amb malles foradades), pijes de xandall rosa, rockeros amb muñequeres i guardaespatlles mexicans.

Amb aquesta indumentaria, ni de conya passem a l’eternitat, penso.

Comencen els calentaments i seguidament ja ens movem a ritme de hake, glide, heel toe, crip walk i moonwalk. Uns quants slides per aquí i uns quants rolls per allà, per acabar fent un pop superior i inferior. Les parts més inversemblants del nostre cos s’han posat a prova. Per acabar perfilant la nostra gran peça coreogràfica final.



El pulmó inicial (el grup formant una espècie de teixit esponjós i simulant la ventilació pulmonar), l’actitud, les ganes de ballar... tot està llest. Va per tu, Andreu!. Que la càmera jutgi per si mateixa.



Hem descobert que hi ha veïns en el buit. Gent com nosaltres que volen recordar. I que plegats podem fer coses molt interessants. Cooperar mútuament per arribar a entendre la veritat de cadascú. Compartir experiències amb d’altres persones ha resultat ser l’experiment més fantàstic i gratificador de tots.

Corolari 31: En qualsevol buit, tots els ésser humans poden trobar el seu record amb una bona actitud física i mental.