diumenge, 29 de novembre del 2009

El buit està boig, boig, boig

Després que el Guide ens hagi esbroncat una mica per arribar tard, alguna cosa estranya ens ha passat. Tot ha començat a canviar, el buit ha embogit. Ni amb el guió en mà hem sigut capaços de recrear els records tal com estem acostumats. La improvisació s’ha apoderat de l’espai (i de nosaltres mateixos!):

- Hem viscut un Buit 1 molt animat. Diria que massa i tot. Tothom estava...drogat?! I un altra en què la Nia no recordava qui era ni ens reconeixia a la resta. Per acabar d’embolicar la troca, el Guide ens ha proposat sexe a canvi de l’accés immediat a l’eternitat. Per alguns ha estat una decisió la mar de complicada.

- Ha aparegut una nova secretària a l’empresa d’en Mr. Gray i la Sophie s’ha sentit desplaçada i boicotejada per la resta dels treballadors/es. Tanmateix, l’ambició professional de les dues dones ha sortit vencedora. S’han acabat fent sòcies i han promogut una nova revolta laboral.

- L’Àlex ha acabat perdent a la Nia en un accident de moto. Res dramàtic si tenim en compte que la seva història d’amor tampoc no hagués acabat de funcionar doncs el mateix dia que es van conèixer ambdós es van enamorar bojament de l’home desconegut (que va resultar ser no tan desconegut, almenys per la Jenny i en Toni. Papa! Papa!).

- La Sophie s’ha tornat lletja i la seva mare macarra. També han aparegut un parell de lampistes bruts i porcs amb unes intencions més que sospitoses envers la nena Sophie (aparentment ja crescudeta).

Fins i tot hi ha hagut temps per fer-li una improvisació al Guide: I got a feeling. Això si que ha estat impro total! Una coreografia que li ha recordat al buit hip hopero d'altres sessions. Encara que li costi reconèixer, al Guide se li ha escapat un somriure! Que compenetrats estem tots plegats, penso. Així fa goig treballar.

Corolari 33: Bunny-bunny-bunny-bunny-bunny-bunny-bunny-bunny, charlie-charlie-charlie-charlie-charlie-charlie-charlie-charlie, ketu-ketu-ketu-ketu-ketu-ketu-ketu-ketu, shawarma-shawarma-shawarma-shawarma-shawarma-shawarma-shawarma-shawarma.